Servis

Dijagnostika Campagnolo EPS, Sram AXS, servis suspenzija ili samo zamjena zračnice na dječjem biciklu naš servis je opremljen i certificiran za to. Ovlašteni smo Bosch i Shimano STEPS ebike servisni centar. Ponosni smo na našu radionu gdje se događaju čuda. Uz prethodnu procjenu troškova i vaš go krećemo na popravak.

Saznajte više

Pletenje kotača bespoke po mjeri i potrebama

Kotači po vašoj mjeri i potrebama. Uzet ćemo u obzir za što i kako bi ih koristili. Od carbona ili aluminija ili čak drvenih obruča. Cijena na upit plz!

Saznajte više

Prodaja bicikala

U ponudi imamo Yeti Cycles, Trek, Fuji, Specialized, Kross, Le Grand, Norco, Merida bicikle. Ako nemamo u dućanu model koji želite (a najčešće nemamo) naručiti ćemo ga u najkraćem roku. Ne prodajemo igračke dječje bicikle niti bicikle iz trgovačkih centara. Zašto? Zato što su to bicikli kranje upitne kvalitete i opasni za zdravlje. Kupite provjeren bicikl koji je sastavljen kod profesionalnog mehaničara.

Park Tool School

Autorizirani tečajevi za mehaničare, od tečaja za kućne majstore do tečaja slaganja kotača ili servisa hidrauličnih kočnica, suspenzija. U trajanju od 10 sati ili po potrebi duže ili kraće.

Saznajte više

Custom slaganje bicikala

Vjerujemo da svaki bicikl može biti poseban. Želite custom bicikl po mjeri od Titanium rame made by Chelichana Bikes iz Karlovca, ili imate vašu ramu kojoj je potreban život? Imamo rješenje i za to. Želite Trek Project One? Obratite nam se i mirno spavajte! Po vašim željama i potrebama slažemo bicikle. Cijena na upit. Slušamo vaše želje i savjetujemo vas o najboljem izboru dijelova.